kira-cph.com – nu med kat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håndstrikket unika(t) med øreringe.  Helle Willum har designet en flok stribede håndstrikkede katte som kravler rundt på hylderne i butikken.  Kattene er forskellige og måler ca. 25-28 cm fra halespids til snude. Pris: 175 kr. Kommer på web-shop’en snarest.  Øreringene er designet af  Schlottmann og Unmack og de hænger på smykketræerne i butikken og ligger  i web-shop’en nu. Pris: 250 kr.

 

 

 

 

 

Håndstrikkede katte på fod-tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Tracing map’. Skulptur af Kira Wickstrøm Polack.  Højde 38 cm.  3400 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den fine lille broderede løber er ‘one of a kind’, og den stammer fra det østlige Tunesien; jeg fandt den på min sidste rejse – og den måler 74×155 cm  og koster 2700 kr. Det lille tæppe  egner sig både til gulv og chaiselong… og måske osse til hængekøje….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– ellers er det smukke orange uldtæppe skabt til at smide i hængekøjer, på sofa’er, i stole….. Uldtæppet er vævet og har hvide broderier og det er osse et fund fra sidste rejse, pris: 2100 kr.  Den solskins-gule pude er fra Burkina Faso og fås osse hos kira-cph.com, pris: 150 kr. ‘Katten’ på væggen er malet af Gitte Brandt.

 

 

 

 

flere unikatte…. alle fra Helle Willum’s kattehjem.

 

Kelimvævet pudebetræk fra Nord Afrika, 40×50 cm, 375 kr. Design: kira-cph.com. Puden har forskellige striber/farver på hver side. En ny sending pudebetræk skulle være på vej snart – har lige modtaget en sms fra hr. Zerria, som væver stoffet og syr puderne.

 

Comments are closed.