halve priser for hele Kelim mm.

Kan du ikke se nyhedsbrevet? Se nyhedsbrevet i din browser browser.
lørdag kl. 12 sælges udvalgte sager til halv pris i butikken i Lille Strandstræde. Det drejer sig om ting med små fejl af forskellig art – eller ting som har været udstillede og derfor har lidt ekstra ‘patina’. Kelimtæpper, løbere, duge/sengetæpper kira-cph, Fouta, pudebetræk kira-cph … med mere.

Et udpluk at de nedsatte sengetæpper, duge, Fouta, Kelimtæpper og løbere.

De nedsatte Kelimtæpper og løbere kan have forskellige småfejl, som f.eks et lille hul som skal stoppes eller lidt uregelmæssig vævning så tæppet ikke ligger helt glat, men er bedre egnet til at smide over en sofa eller en stol.


Eks. på lidt uregelmæssig vævning : Kelimtæppet‘s kanter er vævet lidt for stramt, og den ligger derfor ikke helt glat på gulv. Er til gengæld velegnet som ‘sofa-stykke’, sengetæppe mm. Nedsat fra 5400 kr til 2700 kr. Billede af Gitte Brandt.Håndvævede sengetæpper og plaider kira-cph i uld : nedsat pga små fejl i kantsyning. Nogle med en pink og orange stribe, nogle med rød stribe, nogle i ren sort / hvid. Sengetæppe ca. 220×240 cm nedsat til 900 kr, plaider 150×200 cm nedsat til 700 kr.


Håndvævet sengetæppe / dug kira-cph, ca. 145×245 cm. Nogle af disse duge/sengetæpper har for korte frynser, så vævningen kan ‘løbe’ lidt. En hurtig kantning med zig-zag i hånden eller på maskine er nødvendig. Nedsat til 325 kr i forskellige farver både stribede og ensfarvede. Og hvis nogen kunder ved en fejl har fået en sådan dug /sengetæppe til fuld pris, så kan den selvfølgelig byttes eller returneres.

Venlige hilsner

kira-cph.com

Kan du ikke se nyhedsbrevet? Se den i din browser.

Vores adresse er:

kira-cph.com

Lille Strandstræde 15

Kobenhavn K, K 1254

Copyright (C) 2012 kira-cph.com All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimp

Comments are closed.