Skønne unikapuder fra Marokko – beautiful unique cushions from Marocco

NYE SKØNNE UNIKAPUDER FRA MAROKKO I kira-cph BUTIK, KOMMER SNART PÅ WEBSHOP’EN www.kira-cph.com

NEW ARRIVAL : UNIQUE CUSHIONS FROM MAROCCO IN THE  kira-cph. SHOP, SOON TO POP UP ON THE WEBSHOP www.kira-cph.com  TOO.

puder marokkko, cushions marocco

De håndvævede puder har som regel to meget forskellige sider: en fint broderet forside  & et håndvævet bagstykke, som i reglen er mere enkelt, men tit lige så smukt. Se foto nedenfor, som viser bagsiderne af puderne ovenfor:

The front- and the back-side of the cushions are normally very different: the frontside is finely embroidered and elaborated, often with sequins. The back of the cushions is normally a more simple, but often very beautiful. Pls. see photo below showing the backsides of the cushions above:

På webshop’en www.kira-cph.com kan du se pudernes bagside når du har klikket på den enkelte pude.

On the webshop www.kira-cph.com, the back-side of each cushion will show once you have ‘clicked’ on a cushion.For- og bag-side af en af de nye puder som er ankommet til butikken – og på webshop’en: 40×70 cm, 575 kr

Front- and back-side of one of the cushions I found on my late trip to North Africa a week ago. 40×70 cm, 575 dkk

See more on www.kira-cph.com


Comments are closed.