BOLIG SØGES PRONTO!

Børneværelse. Seng af europa-paller pakket ind i en Kelim

Ja, det er måske  ikke helt normalt at bruge sin blog til boligsøgning, men vi står uden tag over hovedet 1 juni pga af en skimmelskade i vores lejlighed. Så alle midler bliver taget i brug nu. ‘Vi’ er 3 rare personer: 1 stk mor + 2 stk børn på henholdsvis 14 0g 17 år. Vi søger ca. 4 rum, gerne i København K, Ø eller Hellerup af hensyn til skolegang mm. Men anden beliggenhed kan bestemt osse ha’ interesse. En utraditionel bolig vil være helt fin, f.eks ét stort rum som kan opdeles, en nedlagt butik – what ever. Stand er underordnet, jeg kan selv stå for istandsættelse.   Kontakt mig gerne på kirawp@mail.dk  eller mobil: 23729648. Tak.

 
Og hermed en lille fotoserie fra vores lejlighed.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuen med vores 'tyrkiske' sofa af europa-paller.

Fra vores stue.

Fest på køleskabet.

Hylder i køkken.

Badeværelset.

One Response to “BOLIG SØGES PRONTO!”