Smukke Boujad-tæpper ankommet til butikken – Beautiful handmade Boujad-rugs in the shop, soon to appear on www.kira-cph.com

En lille sending helt forrygende smukke håndvævede Boujadtæpper er ankommet til butikken i forskellige størrelser, mønstre og farvekombinationer. Det kunstneriske niveau er højt, kvinderne fra Atlasbjergene har genbrugt bomuldstøj (og enkelte felter i ‘kunst’) og de har skabt tæpper som nærmest er malerier, med mange små finurlige detaljer, som opstår fordi Berberkvinderne væver hvert enkelt tæppe  i hånden.

New arrival of gorgious Boujad-rugs handwoven by Berberwomen in the Atlas Mountains made by recycled cottonclothes (some parts with a little acrylic- or viscose ‘yarn’ from recycled scarves or dresses).

Detaljer fra tæppet.

Tæpperne vil blive lagt på webshop’en i løbet af den næste uges tid, med priser og størrelser. Hvis du vil informeres nærmere, kan du evt. abonnere på mit nyhedsbrev (nederst t.v. på forsiden af min webshop: www.kira-cph.com)

Eller kig ind i butikken i Store Strandstræde nr. 5, 1255 K.
Åbningstider: ti-fre: 13-17.30, lø: 12-15

Comments are closed.