Mange nye ting på vej til Store Strandstræde – New arrivals from North Africa

Et lynskud af nogle af de farvestrålende Boucherouite-tæpper som vi fandt på vores sidste rejse – og som lander i butikken ca. d. 25 april. Skriv dig evt. på nyhedsbrevet for at få nærmere besked – du kan skrive dig på her: www.kira-cph.com
Colorful & unique Boucherouite rugs handmade by Berber women in North Africa. We found them in a small mountain village and they will arrive to the shop by the end of April.

Et udpluk af de håndvævede Kelimtæpper som er på vej til butikken – mange forskellige farvekombinationer og størrelser.
A small selection of the handwoven Kilim rugs we found in various color combinations and dimensions.En Boucherouite løber i afdæmpede faver; Boucherouite-tæpperne er lavet af genbrugte tekstiler i alle mulige mønstre og farver, her bla. de violet- og hvidstribede tøjstrimler.
The Boucherouite rugs are made by recycled textiles in all kinds of colors and patterns.
Håndlavede Berberkurve med låg, skulpturelle og farvestrålende til opbevaring af div. småting i stuen (div. remote-controls), nøgler & cykellygter i entré’en, tørre grøntsager i køkkenet, f.eks løg og hvidløg. Berberne bruger dem bla. til at gemme brød i.
Handmade & unique Berber baskets for storing f.ex in the hall for keys and bike lights, in the living room for remote controls, in the kitchen for dry vegetables as unions and garlic – or just as sculptural and colorful dash in you home.Fine håndvævede sengetæpper og plaider vævet i bomuld. Mange fine farvekombinationer og størrelser – og alle er unika.

Handwoven & unique bedspreads and blankets in cotton. We found 25 pieces of theese beautiful unique blankets made by Berber women in North Africa. They are on their way to the shop now and we are looking forward to unpack them ..

Comments are closed.