Marokkansk tekstil-genbrug på højt niveau – Moroccan textile recycling

Det kunstneriske niveau er højt når Berberkvinderne i Marokko væver de skønne Boujad- og Boucherouitetæpper af genbrugs-tekstiler; kraftfulde former og fine farvekombinationer væves sammen af forskellige tekstiler: mest bomuld, men osse strimler af uld og broderede slør og kjoler,  nogle med lidt guldglimmer som skaber fine kontraster til de grovere tekstilstrimler.
Dette unika Boujad-tæppe er vævet af Berberkvinder i det sydlige Marokko.
Mål: 134×245 cm, pris: 4500 kr.
Flere Boujadtæpper her: http://www.kira-cph.com/shop/da/208-boujadtaepper

Artistic  textile recycling from Morocco.
The Morroccan Berber rugs are handmade by Berber women in the southern part of Morocco. The women weave from recycled textiles in cotton & wool – and sometimes also strips of veils and dresses with a dash of gold embroideries. The rugs are handwoven and one-of-a-kind.
More rugs here: http://www.kira-cph.com/shop/en/57–rugs

Comments are closed.